Ga verder naar hoofdcontent

Uitvaartplanner Mahy nodigt je uit voor een begeleide wandeling op de begraafplaats van Schaarbeek op 14 november 2024.

“Begraafplaats van Schaarbeek: waar geschiedenis en surrealisme elkaar ontmoeten.”

De begraafplaats van Schaarbeek, hoewel minder bekend dan de beroemde Père Lachaise in Parijs, verdient ook de aandacht van bezoekers. Deze rustige plek nodigt uit tot een wandeling langs verschillende iconische Brusselse figuren. Onder hen zijn persoonlijkheden verbonden aan het surrealisme, zoals het echtpaar Magritte en de dichter Marcel Mariën. De begraafplaats herbergt ook bekende personen zoals verzetsstrijdster Andrée De Jongh, ontdekkingsreiziger Ernest Cambier en de staatsman, kunstenaar en schrijver Louis Bertrand.

Mahy Sereni organiseert begrafenissen in Schaarbeek en omgeving met toewijding en zorg. Onze uitvaartadviseurs, Karin en Lou, begeleiden u bij elke stap met aandachtig luisteren, terwijl ze respect tonen voor elke religieuze of filosofische overtuiging. Openlijk spreken over afscheid en rouw, en er een plaats voor vinden in onze samenleving, helpt ons om er een diepe betekenis aan te geven. Dit is de dagelijkse inzet van Karin en Lou.

Praktische informatie
Donderdag 14 november 2024
10u30 – Rondleiding in het Frans
10u30 – Rondleiding in het Nederlands

Elke rondleiding duurt ongeveer 1u30.
Maximaal 30 personen per groep.

Locatie
Begraafplaats van Schaarbeek
Eversestraat 4
1140 Evere

Na de rondleiding nodigen wij u uit voor een kleine receptie in de cafetaria van het crematorium van Evere, gelegen naast de begraafplaats van Schaarbeek.

Om uw aanwezigheid te bevestigen, kunt u contact opnemen via:
e-mail: barbara.drieghe@sereni.be
telefoon: 02 313 34 01