Ga verder naar hoofdcontent

Wij zijn voor het derde jaar op rij trotse standhouder op de belevingsbeurs "De Dood Leeft!". Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024 verwelkomen wij jou in Willebroek voor een weekend vol rouw, afscheid en verlies. 

De dood leeft!

Wij zijn voor het derde jaar op rij trotse standhouder op de belevingsbeurs “De Dood Leeft!”. Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024 verwelkomen wij jou in Willebroek voor een weekend vol rouw, afscheid en verlies. 

Deze beurs biedt een unieke kans om stil te staan bij het eindige leven en te ontdekken hoe we op een warme, ongedwongen manier afscheid kunnen nemen en troost kunnen vinden. De bezielde ondernemers, partners en gastsprekers inspireren en informeren je met informele standen, inspirerende activiteiten, vernieuwende workshops en uiteenlopende belevingsactiviteiten.

Zondag 6 oktober om 14:00 uur: een bijzondere ontmoeting

Wat hebben een hematoloog/kunstliefhebber, een acteur/regisseur, en de uitvaartwereld met elkaar gemeen? Ogenschijnlijk weinig. Toch betreden ze elke dag, soms willens-nillens, de gedeelde rouwgrond*.

Sereni nodigt Tessa Kerre en Mathias Sercu uit om te doen waarin ze goed zijn: op verhaal komen. Ze delen wat hen troost, wat verlies voor hen betekent, en wat hen kracht geeft. Klinisch psychologe en afscheidsspreker Let Dillen begeleidt dit gesprek, met de hoop jou te inspireren en samen een hoogstpersoonlijke gedeelde rouwgrond te creëren.

*gedeelde rouwgrond (de): 1 ” Het vertrouwen dat je alleen krijgt doordat er andere mensen zijn die hun weg vinden in leven met hun verlies.” – Babet Te Winkel

INFO & TICKETS DE DOOD LEEFT! 
https://dedoodleeft.be

We hopen je daar te zien en samen een inspirerende en troostende ervaring te delen.

Let-Dillen – © Lien Van Cromphaut
Mathias Sercu © Thomas Nolf
Tessa Kerre © Michiel Devijver, Iedereen Leest