Ga verder naar hoofdcontent

Uitvaartplanner Pollie nodigt je van harte uit op op zaterdag 9 november van 13u — 17u in haar uitvaartcentrum aan de Kortrijkstraat 207, Menen.

Uitvaartplanner Pollie

Op zaterdag 9 november organiseert Lieselot Vanden Nest een bijzondere opendeurdag in haar uitvaartcentrum. Dit is een unieke gelegenheid om in een warme en gastvrije sfeer meer te leren over alles wat komt kijken bij afscheid nemen, uitvaartverzekeringen en de planning van het laatste vaarwel. Of je nu gewoon nieuwsgierig bent, praktische vragen hebt, of op zoek bent naar troost en begeleiding, iedereen is van harte welkom.
Tijdens deze dag bieden we een veilige en informele omgeving om openlijk te praten over afscheid nemen. Je krijgt de kans om meer inzicht te krijgen in de keuzes die op zo’n moment gemaakt moeten worden. Het helpt om voorbereid te zijn, zodat jij en je naasten zich later kunnen richten op wat écht belangrijk is: het koesteren van waardevolle herinneringen.

Wat kun je verwachten?

1. Informatie over afscheid nemen
Het afscheid van een dierbare is een van de meest ingrijpende momenten in een mensenleven. Lieselot Vanden Nest helpt je hierbij stil te staan en bespreekt de verschillende manieren waarop je een persoonlijk afscheid kunt vormgeven. Of je nu kiest voor een traditionele ceremonie of een modern, ecologisch alternatief, uitvaartplanner Pollie staat klaar om je te informeren over alle mogelijkheden. Zo kun je ervoor zorgen dat het afscheid precies aansluit bij jouw wensen en die van je dierbare.

2. Advies over uitvaartverzekeringen en voorzorgplannen
Een uitvaartverzekering kan veel financiële rust bieden in een moeilijke periode. Tijdens de opendeurdag kun je advies inwinnen over de verschillende opties, zodat je jouw nabestaanden kunt ontlasten van onvoorziene kosten.

3. Rouwverwerking en emotionele steun
Het verlies van een geliefde brengt vaak intens verdriet en verwarring met zich mee. Daarom is er tijdens de opendeurdag ook ruimte voor gesprekken over rouwverwerking. Lieselot Vanden Nest staat klaar voor een persoonlijk gesprek, waarin ze je kan helpen de juiste ondersteuning te vinden.

4. Rondleiding door het uitvaartcentrum
Benieuwd naar hoe een uitvaartcentrum precies werkt? Tijdens de rondleiding krijg je een kijkje achter de schermen en zie je hoe de voorbereidingen voor een uitvaart verlopen. Van de verzorging van de overledene tot de opbaring en het afscheid zelf, je krijgt de kans om alles rustig te ontdekken op jouw eigen tempo.

Uitvaartwensen zijn heel persoonlijk, en geen enkele vraag is te groot of te klein. Lieselot Vanden Nest staat de hele dag voor je klaar om met je in gesprek te gaan, of het nu gaat over praktische zaken of de gevoelens die gepaard gaan met afscheid nemen. Deze dag biedt een waardevolle kans om op een toegankelijke manier meer te leren over het afscheid nemen en om eventuele vragen of zorgen te bespreken in een veilige en vertrouwde omgeving. Je bent van harte welkom!


Zaterdag 9 november
Van 13u – 17u

Plaats
Uitvaartplanner Pollie
Kortrijkstraat 207
8930 Menen

Lieselot Vanden Nest, die vijf jaar geleden het familiebedrijf overnam, straalt rust, daadkracht en transparantie uit. Met empathie en een persoonlijke benadering staat zij nabestaanden bij, biedt ze een breed scala aan mogelijkheden en geeft ruimte zonder beslissingen op te dringen. Alles wat ze aanraakt, vindt rust.

Lees haar volledig verhaal