Ga verder naar hoofdcontent

Ken je iemand die troost nodig heeft? Iemand die verdrietig is en die je wilt laten weten dat je aan hen denkt? Of heb je zelf behoefte aan een beetje warme troost? Doe dan mee aan de workshop bij Touché in Kortrijk en maak een speciale troostkaart met een uniek ontwerp van SmallStories. We knutselen met schaar en papier, leren de basis van het schrijven van haiku's en ontdekken de symboliek in tekeningen.

Schrijf je in

Ken je iemand die wat troost kan gebruiken? Iemand die verdriet heeft en die je wil laten weten dat je aan hen denkt. Of heb je zelf nood aan een beetje stille, warme troost?

Schrijf je dan in voor de workshop in Touché, Kortijk en maak een bijzondere troostkaart met een uniek ontwerp van SmallStories.

In deze workshop begeleidt Karen Maenhout (SmallStories) je in het maken van een wenskaart met pop-up (fijne motoriek vereist) en schrijven we zelf een haiku (gedicht naar Japanse regels). Daarvoor gaan we niet alleen aan de slag met schaar en papier maar leer je ook de beginselen kennen van je eigen haiku schrijven en duiken we in de symboliek van de tekening.

Plaatsen zijn beperkt.
Reservatie via barbara.drieghe@sereni.be of serenievents.be

Je gaat naar huis met een unieke troostkaart die je met veel liefde en zorg hebt gemaakt. Om te koesteren of om met veel liefde weg te geven.

Programma
Donderdag 19 september 2024
10u30 : Ontvangst
11u00 : Start Workshop (duurtijd +/- 90’ – geen pauze)
12u30 : Napraten met een hapje & drankje

Plaats
Touché I Sereni
Korte Steenstraat 1
8500 Kortrijk

Over Touché
Touché, vlak bij de Sint-Maartenskerk te Kortrijk, helpt mensen bij het afscheid nemen in de breedste zin van het woord. Ze bieden troostattenties voor allerlei soorten verlies, inclusief levend verlies. Naast deze geschenken kun je bij Touché terecht met vragen over uitvaart en afscheid nemen. Of het nu gaat om wat te doen bij een overlijden, uitvaartverzekeringen, voorzorg, emotionele steun of het levenseinde, Touché staat klaar om te helpen. Het is belangrijk om over afscheid, verdriet en rouw te praten, want zo geven we verlies een betekenisvolle plek in onze samenleving. Dit is waar Touché voor staat: mensen ondersteunen en verlies bespreekbaar maken.

Woorden die troosten, attenties die raken.

Touché, een initiatief van Sereni.

Plaatsen zijn beperkt.
Reservatie via barbara.drieghe@sereni.be of serenievents.be