Ga verder naar hoofdcontent

Verlies raakt elk gezinslid anders. Ontdek inzichten van psychotherapeut Lies Scaut op woensdag 2 oktober om 19u, in samenwerking met Lokaal Dienstencentrum Ter Putkapelle, Reweghs-Pipeleers Sereni en Apotheek Vandecasteele.

Schrijf je in

Wanneer je als gezin iemand verliest, treft dit alle gezinsleden. iedereen reageert op zijn eigen manier en gaat hier anders mee om. Tijdens deze lezing staat psychotherapeut Lies Scaut stil bij de reactie tussen gezinsleden wanneer zij met verlies te maken krijgen. Aan de hand van vele voorbeelden en concrete tips word je tijdens deze avond meegenomen doorheen het labyrint van rouw en verlies. Lies Scaut is als psychotherapeut gespecialiseerd in rouw en verlies met specifieke aandacht voor kinderen. Ze werkt bij De Weg Wijzer – Expertisecentrum voor Trauma- en Rouwbegeleiding en coördineert het postgraduaat rouw-en verliescounselor aan Hogeschool PXL.

Praktisch
Woensdag 2 oktober 2024 19u00
19u00 Ontvangts
19u30 Lezing door Lies Scaut
21u00 Afsluiten met een glaasje wijn of iets fris

Locatie
Lokaal dienstencentrum Ter Putkapelle
Bosstraat 11
3012 Wilsele (Leuven)

Meer Info
rouwenverlies@apotheekvandecasteelewilsele.be 
tel: 016 44 55 63

Een samenwerking tussen Lokaal Dienstencentrum Ter Putkapelle, Uitvaartplanner Reweghs-Pipeleers Sereni en Apotheek Vandecasteele