Ga verder naar hoofdcontent

Uitvaartplanners Wendy, David en Boris van Gooris & Van Camp heten je op zondag 22/9 van harte welkom in hun vernieuwde uitvaartcentrum: Leuvensesteenweg 768, Mechelen (Muizen)! Kom langs voor een rondleiding & activiteiten.

Gooris & Van Camp

https://www.gvcuitvaart.be

Uitvaartplanners Wendy, David en Boris verwelkomen je op zondag 22 september 2024 van 11:00 – 18:00 graag in hun vernieuwde uitvaartcentrum. Met plezier geven ze je een rondleiding en nodigen ze je uit om deel te nemen aan hartverwarmende activiteiten. Of je nu vragen hebt over een uitvaart of gewoon eens wil binnenkijken, het team van Gooris & Van Camp staat voor je klaar.

Met oog voor een zorgzame voorbereiding, een uniek afscheid en warme nazorg, laten ze je ontdekken hoe ze je kunnen bijstaan in het rouwproces. Het volledig vernieuwde centrum biedt alles wat je nodig hebt: van de serene aula De Kapel tot een 24-uurs groetkamer en het nieuwe funerarium in Muizen (Mechelen). Ze staan voor je klaar met volledige ondersteuning, van koffietafels, uitvaartverzekeringen tot rouwdrukwerk en persoonlijke begeleiding.

Programma:

  • 11:00 – 18:00: Ontdek ons vernieuwde uitvaartcentrum met een rondleiding, stel je vragen en geniet van een drankje.
  • 14:30: Laat je betoveren door de prachtige stem van Alexandra Franck (sopraan), met pianobegeleiding, en een speciaal intermezzo door de leerlingen van het conservatorium Mechelen (Woord & Drama).
  • 16:30: De Jongens verzorgen een speciaal troostconcert. Verwacht geen standaard optreden: ze nemen je mee op een muzikale reis vol emoties, van diepe reflectie en troost tot vreugde en bezinning. Met hun muziek ontroeren ze, laten ze je nadenken en toveren ze een glimlach op je gezicht. Naast gevoelige nummers brengen ze ook energieke songs, voor een optreden dat raakt en inspireert.

Locatie: Leuvensesteenweg 768, 2812 Mechelen

Kom langs en beleef een bijzondere dag vol verbinding!

Zondag 22 september om 14u30 I Leuvensesteenweg 769, 2812 Muizen I Gratis toegang
Zondag 22 september om 16u30 I Leuvensesteenweg 769, 2812 Muizen I Gratis toegang

In alle rust afscheid nemen: 24/7 toegang tot de groetkamer bij Gooris & Van Camp

Bij Uitvaartplanner Gooris & Van Camp heb je dag en nacht toegang tot de 24-uurs groetkamer, zodat je in alle rust en op elk gewenst moment afscheid kunt nemen. Ideaal voor familie en vrienden, ook van ver weg.

De ruimte kan persoonlijk worden ingericht met foto’s en herinneringen, wat zorgt voor een warme, intieme sfeer. Deze flexibele benadering geeft je de tijd en ruimte om op jouw manier en tempo stil te staan bij je verlies.

Een blijvende herinnering aan je dierbare

In onze uitvaartwinkel, zowel fysiek als online, vind je een mooie selectie aan troostattenties zoals rouwjuwelen, gedenkstenen en urnen. Ons team helpt je met liefde bij het kiezen van iets dat echt bij je past.

Een grondige voorbereiding, een persoonlijk afscheid en een hartelijke nazorg

Bij Uitvaartplanner Gooris & Van Camp draait alles om verbinding, schoonheid en troost. Ze regelen de uitvaart met liefde en respect, en zorgen voor een warm afscheid dat past bij het unieke leven van je dierbare.

Van de uitvaartregeling tot de plechtigheid en koffietafel, ze begeleiden je stap voor stap en bieden persoonlijke ondersteuning. Je krijgt de ruimte om je te richten op het rouwproces, terwijl zij de details regelen.

Of je nu kiest voor muziek, foto’s of persoonlijke teksten, zij zorgen voor een afscheid dat echt bij jullie past. Na de plechtigheid bieden ze een warme koffietafel met een ruime keuze aan rouwmaaltijden. Samen creëren ze een intiem en persoonlijk afscheid, ongeacht de grootte van de bijeenkomst of je levensbeschouwing.

https://www.gvcuitvaart.be – Telefoon: 015 51 10 19 – 24/7 bereikbaar

Aula De Kapel – Leuvensesteenweg 769, Mechelen (Muizen)