Ga verder naar hoofdcontent

uitvaartverzekeringen en nalatenschappen, waar je alles leert over het beschermen van je dierbaren en het regelen van een waardig afscheid.

Sereni Events

Een overlijden kan veel vragen oproepen en onverwachte kosten met zich meebrengen. Daarom nodigen we je uit voor een informatieve sessie over uitvaartverzekeringen en nalatenschappen, waar je alles leert over het beschermen van je dierbaren en het regelen van een waardig afscheid. Tijdens deze sessie bespreken we hoe je ervoor zorgt dat je partner en kinderen goed verzorgd achterblijven, en krijg je inzicht in het veiligstellen van je vermogen om hoge kosten te voorkomen. We geven ook praktische tips om de last van successierechten te verlichten.

Bij Sereni staan we voor jou klaar in de momenten die er echt toe doen. We begrijpen dat een uitvaart een intiem en persoonlijk afscheid is en daarom bieden wij een uitvaartverzekering aan die jouw wensen en die van je dierbaren centraal stelt. Met onze uitgebreide dienstverlening en het verzekeringsproduct van Cares Assistance – Concordia, zorgen we ervoor dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over de financiële kant van een uitvaart. Zo kan je jezelf volledig richten op het afscheid en de herinneringen aan je geliefde. Met een Sereni Uitvaartverzekering is jouw gemoedsrust onze prioriteit.

Jouw nabestaanden kunnen rekenen op een eigen Care Manager van Cares Assistance, een gediplomeerd sociaal assistent(e) die binnen een paar uur na je overlijden contact met hen opneemt. Deze persoonlijke begeleider komt zo snel mogelijk ter plaatse voor een eerste gesprek, luistert, ontzorgt en coördineert de bijstand. Jouw uitvaartplanner zorgt voor de aangifte van overlijden, de toestemming tot begraven of crematie, en het uitvoeren van jouw uitvaartwensen.

Deze infosessie wordt aangeboden door Bosta Consult en Concordia

PRAKTISCH

Donderdag 24 oktober 2024
19u Ontvangst
19u15 Nalatenschappen
20u30 Uitvaartverzekering
21u Napraten met hapje & drankje

Braemhof
Braemkasteelstraat 6
9050 Gentbrugge

Meer info via:
> via email barbara.drieghe@sereni.be of
> op het nummer 03 650 15 14