Ga verder naar hoofdcontent

Uitvaartplanners Van Bogaert, Van Dael en Melis nodigen je van harte uit op woensdag 11 december voor een bijzondere boekpresentatie van "Ik heb geleefd", een hoopvol en troostend boek dat voorbij de taboes van de dood gaat.

Wij nodigen u van harte uit voor een bijzondere boekpresentatie van “Ik heb geleefd”, een hoopvol en troostend boek dat voorbij de taboes van de dood gaat. De auteurs, Annelies Rutten en Bart Van Leuven, bieden in dit werk een intieme kijk op de laatste levensfase van mensen die weten dat hun einde nabij is. Met diepgaande interviews en unieke post-mortemfoto’s peilen ze naar de emoties, angsten en berusting die deze mensen ervaren.

Datum & locatie boekpresentatie:

Woensdag11 december
Uitvaartzorg Van Bogaert
Statiestraat 15
2070 Zwijndrecht

Programma:

  • 19u00: Welkom
  • 19u30: Start boekpresentatie
  • 20u30: Einde, gevolgd door een kleine receptie met de mogelijkheid om een gesigneerd exemplaar van het boek aan te schaffen.

Extra: Bezoek ook de bijbehorende fototentoonstelling in het crematorium van Sint-Niklaas, waar de foto’s uit het boek worden tentoongesteld. De expo loopt van 7 december tot 5 januari 2025 en is te bezichtigen op het volgende adres:

  • Adres crematorium Heimolen: Heimolenstraat 104, 9100 Sint-Niklaas
  • Openingsuren crematorium: Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur, zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur.