Ga verder naar hoofdcontent

Uitvaartplanners De Rycke, Bogaert en Depoorter nodigen je uit op een boekvoorstelling van Annelies Rutten en Bart Van Leuven “Ik heb geleefd”, een hoopvol en troostend boek dat voorbij de taboes van de dood gaat.

Wij nodigen u van harte uit voor een bijzondere boekpresentatie van “Ik heb geleefd”, een hoopvol en troostend boek dat voorbij de taboes van de dood gaat. De auteurs, Annelies Rutten en Bart Van Leuven, bieden in dit werk een intieme kijk op de laatste levensfase van mensen die weten dat hun einde nabij is. Met diepgaande interviews en unieke post-mortemfoto’s peilen ze naar de emoties, angsten en berusting die deze mensen ervaren.

Datum en locatie boekpresentatie:
Woensdag 13 november 2024
Sereni De Rycke
Houtmarkt 18
9300 Aalst

Programma:
19u00: Welkom
19u30: Start boekpresentatie
20u30: Einde, gevolgd door een kleine receptie met de mogelijkheid om een gesigneerd exemplaar van het boek aan te schaffen.

Dit event is een unieke kans om meer te weten te komen over de menselijke ervaringen rond het levenseinde, en om deel te nemen aan een betekenisvolle dialoog over een onderwerp dat ons allemaal aangaat.

Om uw aanwezigheid te bevestigen, kunt u contact opnemen via e-mail: barbara.drieghe@sereni.be
Plaatsen zijn beperkt.

Bezoek ook de bijbehorende fototentoonstelling in het crematorium van Aalst, waar de foto’s uit het boek worden tentoongesteld. De expo loopt van 6 november tot 3 december en is te bezichtigen.

Crematorium Aalst
Siesegemlaan 1
9300 Aalst

Openingsuren crematorium:
Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur,
zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur.