Ga verder naar hoofdcontent

Zorg voor een zorgeloze toekomst! Ontdek op onze gratis infoavonden hoe je je nalatenschap en zorgvolmachten regelt. Ontvang praktisch advies over testamenten, erfgenamen en successierechten van experts van Uitvaartzorg Melis en Advox Advocaten Waasland. Dinsdag 24 september en 5 november.

Schrijf je in

Iedereen wil graag met een gerust hart naar de toekomst kijken, ook als het gaat om wat er na ons komt. Vragen over nalatenschap, successierechten en zorgvolmachten kunnen echter voor veel onzekerheid zorgen. Hoe kunt u uw erfgenamen beschermen? Wat zijn de juiste stappen om uw nalatenschap goed te regelen? En welke wettelijke opties heeft u om uw persoonlijke wensen vast te leggen

Om u wegwijs te maken in deze complexe materie, organiseren Uitvaartzorg Melis en Advox Advocaten Waasland een reeks gratis infoavonden. Gedurende deze sessies krijgt u helder en praktisch advies over alles wat komt kijken bij het opstellen van een testament, de aangifte van een nalatenschap en het beschermen van uw naasten.

Onderwerpen die aan bod komen:
Aangifte nalatenschap; wie, wat, hoe?
Kan ik mijn erfgenamen zelf kiezen, zo ja, hoe?
Kan ik iemand onterven?
Zorgvolmacht; functie, doel, kostprijs?
Welke successierechten betalen mijn erfgenamen?
Hoe stel ik een geldig testament op?

Stephanie Dekkers en Celine Heyrick, van Advox Advocaten Waasland, geven je een helder antwoord op al deze vragen tijdens een gratis infoavond op dinsdag 24 september en dinsdag 5 november in Rouwcentrum Melis.

PRAKTISCH

Dinsdag 24 september
18u30: Ontvangst
19u00: Infoavond Toekomst zonder zorgen
Aansluitend: Gelegenheid om na te praten met een drankje

Locatie
Grote Baan 234
9120 Melsele

Dinsdag 5 november
18u30: Ontvangst
19u00: Infoavond “Toekomst zonder zorgen”
Aansluitend: Gelegenheid om na te praten met een drankje

Locatie
Yzerhand 49
9120 Beveren

Meer info via:
> via email melis@sereni.be of
> op het nummer 03 775 19 90