Ga verder naar hoofdcontent

Op 3 mei 2024 transformeert de Stad Dendermonde in een bruisend hart van samenkomst voor de community dag van Verbinding in Verlies, met Sereni die zich met trots als sponsor verbindt.

Bijzonder, Kennis, Rouw

Schrijf je in

Op 3 mei 2024 transformeert de Stad Dendermonde in een bruisend hart van samenkomst voor de community dag van Verbinding in Verlies, met Sereni die zich met trots als sponsor verbindt. Deze dag, voortbouwend op het succes van voorgaande jaren in Leuven, belooft een cruciaal moment te worden voor
iedereen in de palliatieve zorg, afscheid en rouwzorg.

Verwacht een programma vol kennisuitwisseling en innoverende workshops, aangevoerd door erkende sprekers zoals Dirk de Wachter, Lieve Blancquaert, Riet Fiddelaers-Jaspers, Claire van Trimpont en Wim Distelmans. Deze experts zullen hun kennis en inzichten delen, een onmisbare brandstof voor iedereen die de kwaliteit van palliatieve zorg wil verbeteren.

De community dag staat symbool voor verbinding en vooruitgang binnen ons vakgebied. Sereni is er trots op dit evenement te steunen en nodigt iedere zorgprofessional uit zich aan te sluiten bij dit initiatief dat inspiratie en gemeenschapszin ademt.

Maak de stap naar vernieuwing en bevestig uw aanwezigheid op deze toonaangevende dag via verbindinginverlies.be. Wees deel van een ervaring die uw perspectieven verrijkt en uw netwerk uitbreidt. 

Sereni en Verbinding in Verlies verwachten u voor een dag van ongeëvenaarde samenwerking en groei – want samen maken we inderdaad het verschil.